Sónar 2014 #3: febre d’un migdia de dissabte 14 de juny

Sónar 2014 #3: febre d’un migdia de dissabte 14 de juny

I així fou com paulatinament arribà dissabte, el darrer dia de festa sonaresca, l’últim, fins l’any vinent. Aquest any vaig experimentar noves sensacions, concretament, no anar al Sónar de nit, i he de dir que guanyes molt en qualitat de vida a l’hora d’anar al Sónar de dia l’endemà. I a les 15h en punt em teníeu al Sónar de dia, fresca com una rosa, dinada, embadurnada de crema solar factor +50 i molt ben pentinada. Equipada per fer un tomb al Sónar +D abans d’anar a ballar bojament amb els amics afrohipsters de Spoek Mathambo. A les 15h quan vaig entrar no hi havia cua, això si, no em van deixar entrar les pomes i vaig haver de posar-me-les DE PITS perquè no em toquessin els nassos amb les famoses pomes. Tot molt esperpèntic.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Sónar +D: vam anar a una mena de sala tancada amb tubs que penjaven del sostre i quan els tocaves feien música, també vam estar modificant variables d’una melodia amb espremedors de taronja, i després ens van regalar un suc, vam anar a jugar amb formes geomètriques que eren sons que nosaltres enregistràvem gràcies a un software belga Superbe i també a retratar-nos amb el projecte Hyportraits que neix de la idea d’aprofitar els errors per crear coses noves. En qualsevol cas, si en voleu saber més, us recomano que escolteu el Generació Digital d’ahir, a partir del minut 40, perquè el Guillem ho explica molt bé.

foto 4

Tornant a la programació musical, Spoek Mathambo va ser una festa al Village sota un sol de juny que picava molt fort, així que no vaig aguantar més de mitja hora ballant, però ho vaig donar tot eh, i després vaig acabar de veure el Live a l’ombra amb una aigua ben fresca. A continuació va venir Stwo i a les 17h hi havia l’esperat concert de Neneh Cherry dins la foscor del Hall i per fi vaig trobar a la meva Gafapastas preferida, l’Agnès acompanyada pel benvolgut Nerdo. D’allà a Kid Koala que segurament va ser un dels lives més divertits, i ell vestit amb el seu kigurumi de Koala va baixar a donar voltes entre el públic, i l’acompanyaven tres ballarines molt gracioses que es disfressaven tota l’estona. I va arribar l’Aleix, i el Pep, i el Ricardo, i ens vam trobar amb més gent i a partir d’aquí sé que vàrem ballar molt a Tokimonsta que ho va fer genial al Dôme i vàrem acabar el Sónar 2014 (com a mínim jo, que per la nit tenia previst sopar i dormir plàcidament, tot i que la tempesta d’avui a les 5h m’ha despertat) ballant bojament amb DJ Harvey al Village. Per què? doncs perquè teníem ganes d’aire fresc i James Holden era al Hall i Despacio era massa lluny (encara que m’han explicat que va ser molt guai el final).

I fins aquí les cròniques del Sónar d’enguany, pot ser cau alguna foto suplementària d’aquí a uns dies, en qualsevol cas, ens veiem al Sónar 2015.

moderna.

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with c1 preset

foto 5

foto 1 Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

ah! m’oblidava, i també vam sortir a Glamour.es super cursis d’amor total (la foto que ens van fer els Cup of Couple):

foto 1

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
moderna con gafas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>