agenda! IN-EDIT, 11ª edició del Festival Internacional de Cine Documental Musical de Barcelona / 24 oct – 3 nov

agenda! IN-EDIT, 11ª edició del Festival Internacional de Cine Documental Musical de Barcelona / 24 oct – 3 nov

Si l’any passat el Beefeater IN-EDIT va concentrar més de 31.000 espectadors amb un total de 63 documentals musicals en més de 100 sessions, enguany el festival internacional de cinema documental musical presenta la 11a edició que es preveu carregada de suggerents propostes cinematogràfiques, des de retrospectives, dedicada al director Les Blank, director del documental sobre l’all Garlic is Good as Ten Mothers, passant per estrenes locals, internacionals i maratons, en un total de set categories.

Cal recordar que no només és un festival de cinema documental, sinó que  IN-EDIT contribueix a la difusió del documental gràcies a la plataforma online IN-EDIT TV i a la distribuidora Inedit Master Series, a més d’altres projectes audiovisuals a ciutats com Santiago de Chile, Sâo Paulo o Berlin i organitza activitats paral·leles per a professionals i melòmans.

Per si no fos poc també han dissenyat una totebag ben bonica amb una imatge que s’allunya a les bosses d’altres edicions més serioses i on hi predominaven els tons vermells.

Hem estat remenant la programació i des del blog us destaquem aquestes dues pelis, aix,í per començar a salivar:

Nitsa 94/96: el giro electrónico


“Todo explotó desde allí”. una història del mític club de barcelona on s’hi han passat els grans discjoqueis de l’electrònica. El documental compta amb els testimonis de dj com Jeff Mills, Angel Molina, DJ Zero, DJ Fra, Derrick May, Ian Pooley, Kosmos, DJ Sideral, els seus fundadors i ilustres fans

No More Tour

El documental del potser últim tour mundial del músic basc Fermin Muguruza durant aquest any 2013. Una visió dels seus concerts, de Berlin al Viña Rock de Villarrobledo, de Zarautz al Kurdistán, de Sidney a Buenos Aires. Acaba de sortir de l’estudi i es presenta en exclusiva al festival Beefeater In-Edit.

 

Passeu-vos ho bé i recordeu que hi ha descompte si teniu el carnet Apolo 113 o si compreu les entrades ben d’hora a les taquilles centrals de carrer Muntaner 24, obren el dimecres 23 d’octubre.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
modernas de mierda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>