Look of the day: episodi 90

Look of the day: episodi 90

El blau marí és una dels colors més preciosos que hi pot haver. I la textura jaspejada és una de les més fascinants. Així que la combinació blau marí amb jaspejat només podria encantar-me. El blau marí és el meu negre, perquè senta molt millor a les pells clares, i perquè és molt més bonic, el blau, sempre ho ha estat. Llarga vida als streetstyle blau marí.

L’Ura va escollir un outfit molt senzill i em va pentinar amb un semi-recollit adorable, la gràcia resideix en uns texans de talla alta molt desgastats i vells, un melic que treu el cap, i una samarreta que sembla que estigui feta de nit, com si la nit fos un material, un material semi-transparent, ple de puntets que són estrelles. Las fotos de la Martina capten perfectament el canvi de temporada, ara si, ve el fred, les hores de llum marxen, estem en plena tardor.

IMG_0486

DANIEL LUMBRERAS – ATLÁNTICA

PRESENTED BY LAURA C. DE AGORRETA

La primera pregunta que us fareu quan escolteu en Daniel Lumbreras segurament serà: “En quina llengua canta?” però ben aviat, això us importarà ben poc perquè quedareu atrapats en el seu univers oníric, on els sentiments prenen forma de melodies concretes i t’embolcallen com en una abraçada que no voldries que no s’acabés mai.

Probably, the first question you’ll ask yourselves while listening Daniel lumbreras for the first time, will be “Which language does he sing in?” but soon, this will become absolutely unimportant, because you’ll get caught in his dreamy universe, when feelings take the form of concrete tunes and surround you in an embrace that you would like to last forever.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
moderna con gafas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>