Look of the day: episodi 71

Look of the day: episodi 71

El groc és el meu color preferit de tots els colors que he vist mai. M’agrada el groc, m’agrada molt i m’agrada mirar-lo, però vestir-se de groc és complicat. No hi ha molta oferta groga, jo aprofito els petits detalls, per exemple, el meu darrer iPod era groc (ara ja és mort), les meves bambes també tenen detalls grocs i per aquesta tardor m’he comprat unes martin’s de xarol grogues. Però poc més. Per això quan la Ura em va posar aquesta camisa sense mànigues em vaig posar contenta. Contenta al veure que algú havia pensat en fer una peça de roba amb groc, però no tota groga, i a més: bonica.

La vaig dur amb uns texans negres, però també l’hauria pogut dur amb una faldilla d’algun color viu, com lila per exemple. Una camisa suau i fresqueta, que també serviria per anar a una reunió a l’estiu amb una americana de lli a sobre.

Totes les fotos són de la Martina, naturalment.

IMG_2172IMG_2169

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
moderna con gafas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>