Look of the day: balcony backstage (1)

Look of the day: balcony backstage (1)

Avui m’agradaria compartir amb vosaltres imatges del making of de Balcony, imatges boniques, inspiradores, tendres, moments que capta la Martina mentre ens preparem, ens vestim, ens pentinem. La Marta, amb els seus outfits molóns, l’Ura i el seu streetstyle tan personal (ella sempre ve perfecta), instants, bonics, del que no es veu al producte final, però que passa allà al darrera (:

IMG_9838 IMG_9852 IMG_9856 IMG_9866 IMG_9869

Aquestes imatges són del mateix dia que les fotos del primer post de streetstyle de balcony que vaig penjar al blog, ho veureu perquè duc aquella camisa tan bonica, i aquella faldilla tan preciosa. Doncs aquell mateix dia la Marta duia una camisa texana amb un nus a la panxa i una faldilla amb aquell estampat dels mocadors de rockero en plan The Boss. L’Ura per la seva banda, duia uns texans tremendament ajustats i una camisa tremendament transparent. A la Martina no la veureu, perquè és molt difícil fer-li una foto, però sempre va vestida impressionant. Igual com fa les fotos.

IMG_9930 IMG_9939   IMG_9949

IMG_9952

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
moderna con gafas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>