Look of the day: episodi 99

Look of the day: episodi 99

El look of the day d’avui és d’un episodi que, encara no ha sortit, però que tinc moltes ganes de veure.

Si no recordo malament va ser de l’últim dia de la tardor primaveral, feia un sol molt maco i més de 15 graus, l’endemà en canvi van caure les temperatures en picat i jo em vaig posar malalta. I no va ser per passar fred a Balcony! Doncs com veureu duc una parka super calenteta i molt bonica, tot un clàssic de l’hivern, què us he de dir? A sota, no es veu massa, però hi ha una samarreta amb un estampat viejuno que sembla de paper de paret antic i hem te bastant enamorada. A més, la nostra estilista (Laura García Panyella) va fer-me un recollit super cuqui amb els cabells, perquè ella sempre pensa en tots els detalls.

Finalment, el que més més m’ha enamorat són les fotos que va fer la Martina Matencio, va agafar la llum que venia a aquelles hores a la terrassa de l’Hotel Ayre i ha fet que quedessin com màgiques, com si acabés de passar un unicorn rosa de purpurina pel meu costat (:

IMG_9430

IMG_9414

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
moderna con gafas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>