Look of the day: episodi 97

Look of the day: episodi 97

Avui presento amb un outfit que estarem d’acord que és un clàssic: uns texans i una camisa de quadres (sovint associada com la camisa de les persones que tallen llenya, malgrat que he de dir que jo llenya no n’he tallat en la vida i el meu pare, que si que talla llenya, porta un forro polar, que bufa el vent). Però ja pot ser tot lo clàssic que vulgui, que cada any hi tornem, perquè senzillament, és una combinació estupenda. Segur que teniu, com a mínim, una camisa de quadres a l’armari, això és així.

Naturalment, jo també en tinc de camises de quadres i de texans, però no és el mateix quan els escull la Ura G. Panyella, i a sobre et fa un pentinat encantador amb una trena que surt d’un lloc i desemboca a un altre, i a sobre tot plegat ho captura la Martina Matencio amb la seva màgia. Si a sobre li afegim que la convidada a l’episodi 97 és Anaïs Vila, una veu dolça i encisadora, doncs ja ho tindríem: tot quadra.

Llarga vida a les camises de quadres, a les trenes, i a les cantautores.

IMG_9468

ANAÏS VILA – PERSPECTIVA

PRESENTED BY LAURA C. DE AGORRETA

Després d’anys curtint-se en grups de versions, l’Anaïs Vila fa el gran pas com a cantautora en solitari amb el seu primer treball “Entre els dits” (Temps Record, 2015), tretze cançons sorgides en els darrers anys en què parla amb senzillesa però alhora amb un component poètic de temes com l’amor, el desamor, l’amistat… Un disc de pop-rock acústic sincer i emocional. Ideal per aquestes tardes d’hivern.

After years of training in cover bands, Anaïs Vila has finally taken the next step as a solo singer-songwriter with her first album: “Entre els dits” (through fingers) (Temps Record, 2015), thirteen songs in which she talks about love, heartbreakings or friendship in a very close and simple way but also with a strong poetic component. A sincere and emotional acoustic pop-rock album. Perfect for the winter afternoons.

http://fb.com/anaisvilamusic

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
moderna con gafas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>