Look of the day: episodi 100

Look of the day: episodi 100

I aquest era l’outfit que duia per l’episodi número 100!

Tot va ser especial aquell dia, en primer lloc que era el primer rodatge de 2015, a més, era l’episodi 100, i la convidada era també especial: Maïa Vidal, i per si fos poc, presentàvem les dues juntes: la Marta i jo!

Així que la Ura va escollir un outfit absolutament preciós de cap a peus, això vol dir: incloent-hi les sabates. em va posar una “jaqueta d’avi” (em van dir que era per la forma) de color blau marí (com m’agrada el blau marí!), uns pitillos negres, unes oxford precioses negres (una mica estil sabata d’entre temps per avis, per cert) i, oju: EL JERSEI. El més preciós i magnífic jersei amb formes geomètriques del qual em vaig enamorar, era inevitable.

La Martina va fer fotos tan tan tan boniques de totes que en un proper post les compartiré, ara de moment us deixo només amb l’outift, i molt aviat, el “backstage” amb les nenes (:

 

IMG_0070

IMG_0076 IMG_0073

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
moderna con gafas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>