Look of the Day: Trenes & Balcony TV Barcelona Episodi 114

Look of the Day: Trenes & Balcony TV Barcelona Episodi 114

A qui no li agraden les trenes?

A mi de petita no me’n feien massa sovint, perquè duia el cabell més aviat curt. No curt com un nen, però si carré, i les trenes eren per nenes de cabells llargs, o això creia jo. Alguna vegada el meu pare me’n feia, i a l’estiu també alguna vegada m’havien fet el cap de trenetes, però mai havia dut una d’aquestes impressionants trenes d’arrel que tant boniques em semblaven als cabells de la resta.

Quan vaig anar a viure a Lisboa va coincidir que duia els cabells llargs amb que vaig conèixer la Maria, que no només sempre havia dut els cabells llargs (de petita i de gran) sinó que a més sabia fer unes trenes increïbles. I així van començar les meves primeres trenes. Després, vaig viure a Madrid amb la Maria, i moltes vegades li demanava que em fes una trena abans d’anar a classe.

Al darrer rodatge de Balcony TV Barcelona, la Martina va convidar la seva amiga Viviana (la magnífica pel-roja que veureu a la foto de sota), i resulta que la Viviana és una crack absoluta de les trenes. I tot i jo duc els cabells a l’alçada de les espatlles, mireu el que em va fer al cap! Vaig dur-la 2 dies seguits (vaig dormir amb ella) i a més de ser preciosa, és super còmoda, t’agafa tot el cabell i no estira gens ni mica.

El cap de setmana passat, van fer un taller de trenes, que a més va ser un èxit. Si voleu aprendre’n vosaltres també, estigueu atentes a la pàgina de Luna de Marte, que segur que molt aviat repeteixen!

 

 

GRUSHENKA – MALTRATARSE Y ASUSTARSE
PRESENTED BY LAURA C. DE AGORRETA

Milan Kundera segurament estaria orgullós de veure com la seva “Insoportable Levedad del Ser” dóna nom a un disc eteri, carregat de sentiments juvenils continguts, d’històries no sempre amb un final feliç, dosis de realitat, carícies i violins. El shoegaze de Grushenka evoluciona cap a un pop més fresc i ple a vessar d’esperit juvenil.

Milan Kundera would be proud to see how his “The Unbearable Lightness of Being” is also used to name Grushenka’s newest album, “La Insoportable Levedad del Ser” (El Genio Equivocado, 2015). A LP built with feelings, with stories that not always have a happy ending, an ethereal atmosphere with a reality dose, with violins and soothing hands. Existentialism and diamond-like melodies. What was before shoe-gaze has now turned into a vibrant pop album, erupting in a youthful mood.

https://grushenka.bandcamp.com/

IMG_9527  IMG_9524 IMG_9487

*totes les fotos són de Martina Matencio

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
moderna con gafas

Comments

  1. yestequienes Says: April 20, 2015 at 11:22 am

    Jo sempre he portat el cabell llarg i ma mare és perruquera així que sempre he anat trenada: tot el cabell de trenes, diadema nyonya de trenes, dues trenes altes… però ara que sóc gran no me les sé fer, m’encanten i m’aniria bé fer un taller perquè no me’n surto amb els youtubes :( (

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>