Look of the Day: Balcony TV Barcelona episodi #132 – Pascuala Ilabaca & Fauna

Look of the Day: Balcony TV Barcelona episodi #132 – Pascuala Ilabaca & Fauna

Aquest episodi era molt especial per mi, ja que a la Pascuala la conec des de fa anys ja, i me l’estimo molt, i també l’admiro molt perquè és una crack, i el que fa, com ho fa, i el que diu, com ho diu, tot plegat, fa que em senti identificada, poderosa i lluitadora. La Ura, que és la millor estilista del món, perquè és psicòloga de l’estilisme, ho deuria notar, perquè em va posar un parell de peces molt senzilles però molt boniques. Dos bàsics, un crop rosa frigopié diluït, i una faldilla negra. En aquest cas, el que fa que dues peces tan bàsiques siguin tan boniques és la qualitat i la textura de la roba, més que no pas el patró. Imagino que us semblarà una mica estrany una roba tan estiuenca ara que estem en mig de la tardor, però penseu que a Amèrica del Sud, d’on és la Pascuala Ilabaca, estan en plena primavera!

Les fotos com sempre, són de la Martina.

IMG_3294IMG_3304 IMG_3308

No tot va ser tan bonic com el meu outfit, i malauradament l’entrevista que fem habitualment al final de cada actuació, que en aquest cas us puc dir que va ser de les millors entrevistes que he fet, no es va poder emetre. Són coses que a vegades passen, ens equivoquem totes a la vegada, i recordem que som humans. Però l’actuació va quedar preciosa, i us la recomano:

 

PASCUALA ILABACA Y FAUNA – YA NO ESPERES MÁS

PRESENTED BY LAURA C. DE AGORRETA

Sovint tenim la necessitat imperiosa d’etiquetar a les persones, de posar noms a la seva música i, per sort, són molts els qui s’escapen d’aquesta quadriculada mania. Entre ells, Pascuala Ilabaca. Una ciutadana del món amb un acordió hiperactiu acompanyada pels seus inseparables músics (La Fauna); una finestra oberta al folklore de Xile que ens convida a descobrir una música que beu de les experiències viscudes mentre recorria indrets de tot el món. “Rey Loj” és el seu darrer treball discogràfic que veurà la llum en els mesos vinents; un àlbum on parla sobre la relació que tenim amb el rellotge i la sincronització amb el cor, els somnis i els records.

Too often we have the urgent need to label people and their music, luckily enough lots of artists are able to scape the pigeonhole tendency. One of them is Pascuala Ilabaca. A worldwide citizen with an hyperactive accordion accompanied by her inseparable band (La Fauna); an open window to Chile folklore, a chance to discover a music inspired by all her experiences in places from around the world. “Rey Loj” is her last album to be published in the coming months; an album which talks about the relationship we have with the clock and synchronization with the heart, dreams and memories.

http://www.pascualailabaca.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
moderna con gafas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>