Look of the day: Balcony backstage (2)

Look of the day: Balcony backstage (2)

Sovint, els millors moments estan rere la càmera (oh! quin clitxé! per favort!) DONCS SI.

I a Balcony ens ho passem super bé mentre la Ura G. Panyella ens pentina, mentre la Marta riu, el Rubén dona ordres, el Jaume demana que provem el micro, i la Martina ho retrata tot. Ja fa temps vaig penjar un post de backstage, d’un rodatge que va ser molt especial de fet, i avui m’agradaria compartir aquest segon post de backstage amb les imatges de la ja més que conegudíssima Martina Matencio.

IMG_0020 IMG_0048 IMG_0057

Aquestes imatges són del rodatge de l’Episodi número 100, amb Maïa Vidal. El vàrem fer expressament per anunciar la festa de celebració dels 2 anys de Balcony TV Barcelona que va tenir lloc el passat divendres 20 de febrer a l’antiga fàbrica Damm (i que va ser un èxit!). Estàvem al Grand Hotel Central, feia un dia preciós, però fred, i la Marta i jo presentàvem juntes.

Presentar amb la Marta m’agrada, és divertit, i ens ajudem (bé, quan jo oblido alguna cosa, la Marta la diu)

IMG_0061 IMG_0082 IMG_0083

Aprofito també per donar-vos les gràcies, a totes i a tots, per haver vingut divendres a la nostra festa d’Aniversari. Perquè us ho vau passar bé, i vau fer possible que la festa fos un èxit, d’aforament i de comportament. També us dono les gràcies als qui volíeu venir però finalment no vàreu poder, perquè gràcies a vosaltres estàvem més amples (; no en serio, perquè sé que a la propera festa vindreu.

IMG_0124

IMG_0069

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
moderna con gafas

Comments

  1. Hola me gustaria poder contactarme con ustedes, estuve buscando una direccion de correo electronico pero me fue imposible encontrarla. si me podrian escribir les agradeceria mucho :) saludos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>