Look of the Day: Balcony TV Barcelona episodi 131

Look of the Day: Balcony TV Barcelona episodi 131

La meva constant obsessió per les peces de roba marineres es va veure alimentada per l’estilisme que em va posar la Ura al darrer rodatge de Balcony TV Barcelona, i jo feliç, és clar. A més la samarreta que duia era super vaporosa i (a les fotos no es veu) estava oberta al darrera (per això a la primera imatge vola amb el vent). Parlant de vent, feia molt de vent aquell dia. El monyo mola he?

Les fotos són gràcies a la Martina, com sempre. I el grup convidat són els Deco Pilot, el vídeo està al final del post. Per cert actuen demà a les festes de la Mercè a l’escenari de Maria Cristina, per si hi voleu anar.

IMG_3369

IMG_3375

DECO PILOT – SOUTHERN EYES

PRESENTED BY LAURA C. DE AGORRETA

La tornada de bandes de synth-pop és una gran notícia perquè ens permet gaudir de grups com Deco Pilot. Melodies pop enganxifoses, ben acompanyades per guitarres i teclats, certa sensació “guilty pleasure” i una veu característica que entra a poc a poc dins teu apoderant-se dels peus. I tot això quan encara no han publicat ni el seu primer disc, “Midnight Glory”, previst pel 2016. Si voleu ser els primers, quedeu-vos amb el nom de Deco Pilot, perquè la banda formada a Londres i establerta a Barcelona, donarà molt de què parlar.

Synthpop’s comeback is great news, since it allows us enjoy bands such as Deco Pilot. Light keywords, catchy melodies, a “guilty pleasure” feeling to some extend, and a particular voice that will sneak into your body and possess your feet. And all these, without having their debut out yet! “Midnight Glory” is due at 2016. However, if you want to talk about them before everyone else does, don’t forget their name, because the London band -now based in Barcelona- will become a success in no time.

http://www.decopilot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
moderna con gafas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>