Un peu de Printemps

Un peu de Printemps

Quina mania la de pensar que Primavera vol dir estiu. De cap de les maneres, Primavera vol dir que el 20 de març neva quan una setmana abans estàvem a 15 graus. Admeto que aquest matí quan em cordava l’anorak per sobre del jersei de llana i m’enroscava la bufanda amb doble volta al coll pensava que el fred ens alenteix, com a mínim al sortir de casa, amb lo ràpida que hauria sortit jo calçant-me la meva gavardina i un foulard pim pam. Però l’esperança és el que ens manté vives, el color de llum ha canviat, dissabte passem a horari d’estiu i els vespres seran llargs, i a sobre venen les “vacances” de pasqua, per qui les tingui, i per qui no com a mínim un pont, que mai no fa mal.

La maquinària de l’oci barceloní s’activa, és imparable, saben que estem sortint de la llarga hibernació i tenim sed de consum, de ball, de sol, de diversió. Així som, infants del capitalísme decadent, egòlatres de l’instagram, criatures abandonades a la sort de la primavera que a tothom altera. Gaudim, un dia d’aquests s’acabarà el món, millor que ens agafi ballant que fent stories.

 

8 dies per aconseguir 3.000€!!

Lavidalliure-Banner-data-1

ZUMZEIG CINE COOPERATIVA

 

Zumzeig Cinecooperativa nace como un proyecto de activismo cultural sin ánimo de lucro, cuya programación multidisciplinar en versión original comparte protagonismo con otras actividades culturales. Somos una ventana abierta a todas aquellas propuestas que no tienen cabida dentro del circuito comercial estandarizado. Apostamos por la horizontalidad en nuestra organización y toma de decisiones y en la participación activa del público asistente.

Aquest mes si participes al crowdfunding de Zumzeig, goteo multiplica per 2 la suma que aportis. Si poses 5€ seran 10€! I si et fas Amiga/amic del Zumzeig, els 45€ seran 90€.

I la programació? La tens si fas click al banner, he posat La vida Lliure perquè està a la cartellera i és una pel·li molt bonica, demà divendres mateix la fan!

+PARTICIPA

 

DWJeAHuX4AALXYd

La Pionera

APUNTEU EL 21 D’ABRIL

Què és això?

Segons hi diu al web: “La Pionera és un espai d’oportunitats per a la gent que comença. Un espai de trobada d’iniciatives innovadores. Des de projectes socioempresarials de col·lectius en situació de vulnerabilitat fins a col·lectius que també comencen i innoven com makers, artesanes o artistes. Tots els caps de setmana de l’any a Barcelona. La Pionera és un espai a celobert que permet un aprenentatge pràctic, d’assaig en viu de possibles noves activitats econòmiques i de pont d’accés al món laboral; tant la venda, com la gastronomia i l’activitat cultural tenen algun element de provatura, de visualització i d’accés a oportunitats de negoci”

Tot això sona molt hippie, així que ara l’explicació planera i reductora: La Pionera és un festival d’artesania, creativitat local, cooperatives, coses boniques i precioses com les que trobem als mercats de Nadal, de proximitat, ètiques, sostenibles, micro economia, i també gastronomia, música, bailoteos. I és SEMPRE. O sigui no és només unes dates, és cada dissabte i diumenge a partir del 7 d’abril, que és quan inauguren amb cartelazo: Joan Colomo, La iaia, Jhana i Marga Mbande !

+INFO

 

26232419_10155243402139607_5461804729575427095_o

REC 2018: Igualada

Sembla que enguany el REC ha decidit avançar-se un mes! Noves dates, nous aires. Aquí els titulars de la nota de premsa:

  • Festival de pop-up stores de moda més gran d’Europa amb fins a 100 marques instal·lades en 56 espais industrials efímers només durant quatre dies.
    Quan ens acostem a la data del REC ja recomanaré les marques i dissenyadors/es locals que compleixen amb criteris ètics, mediambientals i de proximitat.
  • Es manté el Rec Pop Up Day Estrella Damm, on cada dia hi trobarem 6 noves marques o dissenyadors.
  • Hi haurà més de 20 concerts gratuïts amb grups com Reinaldo & Clara, Bastante, La Séptima Trastada i Suzanna & The Randomites.
  • El Rec Street Food segueix amb una oferta variada que vol reunir cuines d’arreu del món

 +INFO

despresfimon_fitxa

Després de la fi del món

NOMÉS TENIU FINS L”1 DE MAIG!

Oju, que això és en un mes, com aquella que diu.

«Després de la fi del món» és una exposició sobre el planeta del 2017, transformat irreversiblement en el planeta Antropocè després de dos segles d’intervenció de l’home en els sistemes naturals. Però també és una exposició sobre com arribarem al món de la segona meitat del segle XXI, i sobre la responsabilitat de la nostra societat envers les generacions que hi naixeran i creixeran.

Aquesta civilització s’ha acabat. I tothom ho sap
McKenzie Wark

+INFO

 

8376bd1417

 BRUNCH IN > MAYA JANE COLES

Tiquets

 

2008

ALL THOSE FOOD

Menjar, coses bones, coses de qualitat, coses artesanes, passejar al solete, primavera primavera.
Millor anar-hi diumenge perquè dissabte hi ha la festassa de La Pionera

 

 MARÇ

02SE1000x1000_2018-01_preview

Dissabte al Parc del Fòrum: SoundEat!


SoundEat! 12ª edición.

Protagonizada por dos de los dúos house
de moda: Detroit Swindle y Chaos in the CBD
Akkan, proyecto conjunto de BeGun y Ocellot, y Lucient.

+INFO

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
moderna con gafas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>