Kimchi Mama, AIUEnO, Bao Bar. Recomanacions d’abril

Kimchi Mama, AIUEnO, Bao Bar. Recomanacions d’abril

 

Com que estic una mica a dieta (una mica eh, no ens passéssim) doncs sempre penso que menjar asiàtic és perfecte perquè porta molta verdura i peix però en realitat és un auto-engany perquè també hi ha carn de porc adobada, i salses dolces, i uns gelats i uns postres boníssims, i una cerveseta o una copeta de vi i en fi… que no. Aquest mes d’abril ens hem arruïnat molt sortint a menjar fora molt i us he de dir que hi hem trobat un munt de coses bones. Començarem per Hostafrancs, que és el meu barri, i el primer restaurant coreà (del sud, si, coreà del sud) on vaig:

KIMCHI MAMA

https://www.facebook.com/bcnkimchi/

Callao, 12. Metro Hostafrancs

Petitet, acollidor, al costat de Plaça Herenni. Vam demanar el plat típic, un era de carn i l’altre de peix. Ho he buscat al seu instagram i crec que es diuen Joedopbap i Bibimbap (però no passa res perquè si hi aneu la noia us ho explicarà tot super bé). Ve acompanyat d’un munt de coses petites com tofu amb bròquil, algues fregides, kimchi (la col típica macerada), sopeta miso. Estava molt bo i és refrescant, a mi la única cosa que em sobra és la salsa dolceta, que com és opcional (li poses si vols) doncs cadascú que faci el que li doni la gana. De primer vam demanar les gyozas de la capçalera, estaven molt bones.

El punt extra se l’emporta el Brownie de Té Verd: una veritable delícia. Fet amb molta mantega, amb un saborós gust a matcha, n’hauria menjat quilos! Brutal

IMG_2406

IMG_2411

BAO BAR

https://www.instagram.com/baobarbarcelona

Riego 23. Metro Plaça de Sants

Fa cosa d’un any (potser una mica més) vaig tenir la febre dels Bao’s i volia menjar Bao’s tota l’estona (de fet a la meva Guia de Londres hi ha dos llocs on menjar Baos i només vaig anar-hi 4 dies), i de fet quan vaig veure que Paco Pérez havia obert una sucursal dels seus Bao’s al barri (prop de Plaça Osca, metro Plaça de Sants) vaig voler anar-hi! però amb tot allò de l’accident no va ser possible. Després se’m va passar la febre dels Bao’s i no en vaig tornar a menjar més en molt de temps… però l’altre dia estàvem amb la Míriam a Can Batlló fent una birra i va arribar l’hora de tancar (tanquen a les 21h) i per tant de sopar i vam acabar allà per atzar.

Doncs els Bao’s són molt més grans que a molts altres llocs. Això per començar. La yuca fregida d’entrants estava molt bona. I els dos Bao’s que vam testar (el de Pop i el Vegetarià – no recordo si de tofu o seitan o què -) tenien les combinacions de sabor molt ben pensades (la part cremosa amb la part refrescant amb el punt picant amb el punt dolç, aquestes coses). La il·luminació és super baixeta a l’interior del local, però és agradable. Potser us fa enrere perquè sembla un lloc de guiris però val la pena aventurar-se de tant en tant.

IMG_2812

AIUEnO

http://aiueno.com/

Rosselló, 296. Metro Verdaguer

Era gairebé Sant Jordi però no, era dissabte, abans de Sant Jordi, encara que sembla que aquest Sant Jordi hagi durat un cap de setmana sencer. Havíem canviat el nom a una plaça, o millor dit, li havíem tornat el seu nom veritable, el seu nom republicà, el seu nom abans que Franco li canviés, havíem ballat A las barricadas a ritme de blues amb el Quico i era l’hora de dinar. Però ens vam trobar que el lloc on havíem previst dinar era tancat, així que en un cop de mòbil vam fer una cerca ràpida (eren gairebé les 15h) als blogs dels nostres amics foodies barcelonins. Gràcies Brigadeiros e Barcelona, gràcies In and Out Barcelona, gràcies O lo Comes O lo Dejas i tanta altra gent que repertorieu llocs cuquis (gràcies també naturalment al Master En Ocasiones Veo Bares que no repertorïa llocs cuquis, però si Peus de Porc, Callos y mandonguilles, entre d’altres). I així vam acabar a l’Aiueno.

I sabeu què? Tenim moltes ganes de tornar-hi. El menú degustació costa 22€ i és tot el que necessites per dinar bé, bo, i que encara t’hi quedi espai per berenar. Les mandonguilles de tofu estaven super bones. El salmó marinat amb nosequè estava super bo. Els sushis, makis, sashimis també. I el pa de pessic de postres també. Així que només us puc dir, aneu-hi.

IMG_2893 IMG_2931

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
moderna con gafas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>