Agenda Tardor 2018

Agenda Tardor 2018

Una mica d’agenda de tardor, l’aniré actualitzant a mesura que passin les setmanes però de moment comencem amb això que són valors segurs.

1.Independent Barcelona Coffee Festival

Poster - IBCF

Droga dura per als i les hooligans del bon cafè. Es fa a l’Espacio 88 i hi trobareu
tastos, xerrades, tallers, netoworking entre professionals i per
suposat, litres i litres de cafè.

És el proper cap de setmana, concretament de dijous 11 a dissabte 13 així que si no marxeu de pont és un super planazo.

1IpRNMUQ

1OBn-SXA

2.El disc nou de JOAN COLOMO

10217

Això és una autèntica meravella, un prodigi de la natura, poesia per les orelles, sosa càustica per la societat de consum. Tant si teniu l’spotify de pagament com el gratuït, és un super pla que podeu dur a terme amb vosaltres mateixes: posar-vos els auriculars i regalar-vos una hora d’escolta activa del nou treball de Joan Colomo. A partir de la tercera escolta més o ments ja començareu a cantar trossos de les cançons.

3.REC Tardor 18!

fons2

Cada 6 mesos té lloc a Igualada el REC, jo hi he anat moltes vegades, n’he fet posts en gairebé totes les ocasions, i en general és una activitat agradable. Hi ha foodtrucks, música, i marques que venen stocks a preus accessibles. La part interessant per mi és sempre la de les marques i dissenyadors de proximitat, que fabriquen aquí, com Ingrit Munt o Miriam Ponsa, per exemple, o Les Chausseurs en matèria de sabates. Una ocasió per consumir de manera responsable invertint en un o dos productes de qualitat i traçabilitat ètica.

4.Festival Acròbates 13a edició

festival-acrobates-frans-cuspinera

Música i poesia a L’Hospitalet per 13ena vegada! El festival de la paraula en versió tardor, si podeu enxampar un programa de ma, millor! Sinó al web teniu un calendari.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
moderna con gafas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>