Maig i Abril, planazos mil!

Maig i Abril, planazos mil!

I pensareu, si per planazos entens dues cites electorals, que també en tenim al maig i a l’abril, però no! no estava parlant d’això, estava pensant més en altres modalitats d’oci. Quines? Allà vamos amb l’agenda moderna abril maig!

1.All Those Food Market

Si! Ja torna a ser aquí, una orgia de menjar boníssim, música i coses bones per beure. L’edició de primavera, al TNC. Per saber tot el que hi ha el millor és que aneu al web perquè jo només us puc dir que tant la part de mercat amb productes artesanals com la part de streetfood són molt yummy.

Pòster All Those

 

2.Saló del Còmic

Com cada any a la primavera, el saló del còmic. Enguany amb el cartell més guai que recordo, i l’ha fet Ana Galvañ, autora de còmics i il·lustradora murciana. No sé que més dir, el que mola del Saló del còmic si ets una simple flâneuse del món dels còmics és veure les expos i regalar-se algun còmic molón. Si ets nivell advanced aleshores hi ha autors/es que signen i la cosa es posa molt més seria, però per això pregunteu a Roger Seró dels Experts, que ell us ho explicarà millor.

800_x_37-comic-bcn-cartel

3.Barnasants

S’acaba la 24ena edició amb un munt de concerts xulos. Des d’Uruguai, país convidat d’enguany: Daniel Drexler, Fernando Cabrera i Samantha Navarro. I de la programació ordinària: Longa, Pau Riba, Verdcel i la cloenda, el 14 d’abril, com sempre, enguany amb Judith Neddermann.

Dut5xJgXcAABvtS

4. REC d’Igualada

Una mica de consumisme de tant en tan no fa mal, i el REC és un dels meus llocs preferits per caure en mans del capitalisme i deixar-me endur per la bellesa de tot un munt de coses que no necessito però que sóóooon tan boniques. Com cada any, recomano marques de proximitat

Hi haurà RITA ROW que és sens dubte una de les raons per anar-hi, totes les coses que fan les dues de Figueres és magnífica, tant per l’originalitat, com pels materials, com per la qualitat. A Mus & Bombon tenen  uns banyadors força molons, diuen que fabriquen a Portugal i Espanya.

De la llar i per infants, Nobodinoz diu que fabrica a França i Espanya, i tenen totes les cucades que et puguis imaginar. I de roba per criatures Picnik em sembla molt guai i Tiny Cottons també és xulo.

rec

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
moderna con gafas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>