Barcelona, un hivern més.

Barcelona, un hivern més.

Fa un parell de dies vaig portar uns quants rodets a rebel·lar, que per cert n’hi havia un que estava velat, això sempre em posa trista. En fi, són riscos. Tornant el tema, entre les fotos que hi vaig trobar, hi havia unes quantes que vaig fer al 2014 i havia oblidat completament, i ara que s’acaba l’any i és com el típic moment de fer balanç i tot plegat, doncs una de les coses de les que m’he adonat és de que m’agrada molt Barcelona. Tindrà un milió de defectes, segur, però i què? segur que nosaltres en tenim més, i a més ella és més gran, i més sàvia. Mireu com s’omple de llum gairebé cada dia, fins i tot els dies grisos tenen llum. Mireu quantes coses s’hi poden fer sense haver de gastar gaires diners. Mireu quants indrets fotografiables, mireu mireu, quants edificis bonics, quants barris per descobrir, quantes biblioteques i quants parcs i jardins. Us heu parat mai a pensar que per travessar-la en transport públic només fa falta una hora? Els trajectes quotidians són curts, això és un luxe, i passejar per la platja a l’hivern, oi que és molt agradable?

Suposo que l’hem de cuidar més, preocupar-nos per ella, com si fos la nostra rebesàvia, però no descartem la possibilitat de considerar que en realitat, tenim molta sort de viure a Barcelona.

CNV000013 CNV000014

CNV000018 CNV000036 CNV000037 CNV000040-2015 CNV000041-2015 CNV000042-2015

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
moderna con gafas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>