Premis Butaca 2011

Premis Butaca 2011

El dimarts vaig anar a la 17ena edició dels Premis Butaca, Premis de Teatre de Catalunya, al Teatre Lliure de Montjuïc.

 

Vaig anar-hi amb l’Aleix, el director del Coolture Mag. Dúiem un outfit bastant versàtil, per allò de que no teníem entrades i jo li vaig dir a l’Aleix que igual ens tocava entrar per la porta de servei. Us podeu imaginar la seva cara, si ho arriba a saber s’encarrega ell de les invitacions, però siguem realistes: anar als llocs sabent que entraràs segur no té tanta gràcia, de tant en tant cal tornar a la època en que ens colàvem a tot arreu (que en el meu cas vindria a ser la setmana passada).

 

Però no us enganyaré: al final varem entrar caminant com les persones normals per la porta normal, una ànima caritativa ens va donar un parell d’invitacions.

 

Però tornem als Premis Butaca, que és del que estàvem parlant. La cosa va anar així: 48 hores després dels resultats electorals, poques hores després de que el Senyor President de la Generalitat anunciés que pujaria el preu de l’aigua, del transport públic i de les matrícules universitàries, entre d’altres: el món de la Cultura, i en aquest cas més especialment EL MÓN DEL TEATRE, així, amb majúscules, ja estava plantant cara, denunciant amb humor intel·ligent i crític el neoliberalisme que vol acabar amb els nostres drets socials. I sabeu què? doncs ens varem fer un fart de riure.

 

No es van oblidar de ningú: començant pels feixistes del PP i acabant per Felip Puig i Plaça Catalunya, passant pel Govern de la Nació, perquè si, som una Nació, i el govern de la nostra Nació és el que ens està retallant per totes bandes. A primera fila, Mascarell i Ciurana, aguantant, fins i tot varen riure, com a mínim el Conseller, que prou que ho sabia, que venia a rebre. Tanmateix, crec que s’ha de dir, és important que hi siguin, també hi eren dijous passat a Luz de Gas, a l’entrega dels Premis ARC i cal que continuïn venint, i rebin el feedback de les mesures que prenen.

 

Moltes felicitats als guardonats i les guardonades, i llarga vida als Premis Butaca, que l’any vinent, seran majors d’edat, i ja podran votar. Quina llàstima que les eleccions no siguin fins d’aquí a 3 anys.

 

Moderna
.
 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
moderna con gafas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>