Diana Vreeland al teatre: Al Galop

Diana Vreeland al teatre: Al Galop

La setmana passada vaig tenir la immensa sort d’anar a veure Al Galop al Teatre Akadèmia; un sublim monòleg on la igual de sublim Carme Elias interpreta la que fou editora de Harper’s Bazar i Vogue a Estats Units, Diana Vreeland. “El text és el retrat de Vreeland en un punt d’inflexió de la seva vida, quan retorna a Nova York després de quatre mesos de viatge per Europa”, viatge que va decidir fer després de que la fessin fora de la feina.

La interpretació és magnífica, la posada en escena, el vestuari, tots els detalls, són impecables i el text és absolutament meravellós: divertit, intel·ligent, sarcàstic, crític, frívol, profund, lleuger: brillant. Quin text, de debò, podria escoltar-lo cent vegades si crec que no me’n cansaria.

Si no la vàreu anar a veure l’any passat, no deixeu passar aquesta oportunitat. La obra estarà al Teatre Akadèmia del 18 de setembre al 5 d’octubre, de dimecres a diumenge, i val molt la pena, de debò. Dimecres i dijous les entrades són més barates, i a més amb el Carnet de Biblioteques (que és gratuït!) teniu un 25% de descompte, així que no hi ha excusa. L’ocasió perfecta per retrobar-se amb el personatge de Diana Vreeland.

Cartell_AlGalop_2_baixa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
moderna con gafas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>