cine: per fi veurem WRONG COPS de Quentin Dupieux

cine: per fi veurem WRONG COPS de Quentin Dupieux

Aquest divendres arriba a les sales  “Wrong Cops”, quart llargmetratge del cineasta i músic francès Quentin Dupieux (el coneixeu, si, és Mr. Oizo).

Després de “Steak” (2007), “Rubber” (2010) i “Wrong” (2012) – recomano altament veure Steak i Wrong, Rubber no l’he vista- (ah! i també escoltar la banda sonora!) el senyoret Dupieux ens presenta “una comedia de policías esperpéntica que, forzando los límites del disparate, se plantea y se desarrolla como una parodia de sí misma, a medio camino entre el dadaismo y la cultura trash. “Wrong Cops” es un ejercicio de humor negro salvaje para públicos desprejuiciados y fans de la “serie Z” tal i com diu la nota de premsa, o sigui: què passaria si la policia no fos necessària? si no hi hagués crims, ni delictes, ni contravencions? si fossim tan civilitzats i respectuosos que no fes falta monopoli de la força per part de l’Estat?

Doncs diu en Quentin que passaria això..

Wrong Cops Trailer  from ANDOLIADO PRODUCCIONES on Vimeo.

una ocasió immillorable per anar al Zumzeig, si és que encara no hi heu anat (:

http://www.zumzeig-cine.eu

per cert, no deixeu d’escoltar la música de Wrong Cops

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
moderna con gafas

Comments

  1. modernaoriental Says: October 6, 2014 at 2:54 pm

    Pahhh… sé que no es ético que YO deje comentarios acá, pero tengo la necesidad de expresarme. Vi la peli y debo decir que el humor absurdo de Dupieux me exaspera! Igual… me saco el sombrero. Prefiero la peli de la rueda asesina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>