14ª edició del Mercat del Documental Euro-Mediterrani

14ª edició del Mercat del Documental Euro-Mediterrani

No tot el que brillarà a Sitges aquest cap de setmana serà el Festival de Cinema Fantàstic. De l’11 al 13 d’octubre es reuniran també productors, compradors i distribuidors de documentals al Mercat de Documentals Euro-Mediterrani, MEDIMED. Podem destacar dues coses: s’escullen i es presenten 25 projectes que busquen finançament per fer-se realitat (pitching forum, amb 3 propostes catalanes), i també hi ha un catàleg amb 470 títols de documentals acabats (35 dels quals catalans) perquè els possibles compradors els puguin conèixer.

MEDIMED serveix de termòmetre per veure què es cou en el món dels documentals: quins temes funcionen més, quins països produeixen més (enguany el país convidat és Turquia). Hi ha històries com la del documental ‘The Plague’ de Neus Ballús, que va ser un projecte que buscava finançament del MEDIMED fa uns anys i enguany torna, perquè opta al premi dels projectes que van passar pel MEDIMED i s’han fet realitat. També hi ha la història de l’Aritz Cibrián, que fa pocs dies es va endur al YCE AWARD (Young Creative Enterpreneur) al millor emprenedor creatiu.  Gent jove que s’està obrint camí en el difícil món dels documentals. I que a més, són un dels pilars perquè el MEDIMED segueixi funcionant.
.
+informació a www.medimed.org
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
modernas de mierda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>