cine documental: Sobre la Marxa

cine documental: Sobre la Marxa

Diumenge vaig anar al Zumzeig a veure Sobre la Marxa. Havia sentit al director del documental a la ràdio, i la historia em va cridar molt l’atenció. Una vegada sortida del cine, només puc recomanar-vos a totes i a tots que l’aneu a veure.

És una historia meravellosa d’un home que construïa un món màgic a la seva mesura, que volia jugar, i malgrat que “l’home blanc” capitalista li destrossés tot el que construïa, ja fos per gamberrisme ignorant, per burocràcia hipòcrita o per concessions milionàries al lobby de torn, ell sempre tornava a crear de nou. El primer que posarem en causa serà quin sentit té el dret de propietat, pregunta que segurament ens hauríem d’haver fet molt abans d’arribar a tenir una societat endeutada per hipoteques d’immobles sobre-tasats i on els desnonaments ja no ens sorprenen.

És com una injecció d’energia positiva, força, ànims i esperança, que encara és més punyent perquè prové d’un avi de cabells blancs molt més inconformista i revolucionari que les masses de joves-vells que poblen les ciutats com la nostra.

Senzillament magnífica, una tresor, una perla.

127877.jpg-r_640_600-b_1_D6D6D6-f_jpg-q_x-xxyxx

La trobareu al Zumzeig Cinema: Carrer Béjar, 53, Barcelona (L3-Tarragona). Avui (dijous 25 de setembre) la fan a les 22h!

sobre_la_marxa

Aquesta foto, l’he trobada a internet, i em sembla preciosa. El senyor de la dreta és el protagonista del documental, en Garrell. El noi a l’esquerra, el director, Jordi Morató.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
moderna con gafas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>